Danielle Jeukens

Artikelen van deze auteur

Kookkunde

Koken is chemie. Zo simpel is het, want op het fornuis en in de pan vinden tal van chemische processen plaats. Steeds meer koks verdiepen zich in het chemische gegoochel met moleculen en steeds meer chemici buigen zich over de geheimen van de kookkunst. Deze moleculaire gastronomie biedt niet alleen een nieuwe kijk op oude gebruiken, maar...

Bestellen

Een abonnement op hét naslagwerk over chemie en moleculaire wetenschap? Dat kan via MijnTijdschrift. Iedere editie behandelt nieuwe inzichten en ontwikkelingen rondom materialen, gezondheid, voeding, energie en milieu.

Losse nummers zijn vanaf € 9,95 te bestellen bij MijnTijdschrift. Kijk hier voor meer informatie.

Logo KNCV

De Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging is de beroepsvereniging van en voor mensen die werkzaam zijn of studeren in de chemie, life sciences en procestechnologie. De KNCV wil een schakel zijn tussen bedrijven en mensen. Zie voor meer info: www.kncv.nl.