Veel gestelde vragen

Hier het antwoord op de meeste gestelde vragen rond Chemische Feitelijkheden.

  • Voor wie zijn de Chemische Feitelijkheden gemaakt?

Voor iedereen met een interesse in de toepassingen van de natuurwetenschappen in de maatschappij. De onderwerpen die behandelt worden in de Chemische Feitelijkheden zijn ontzettend divers van beton en stamcellen tot nanochemie en doping. Op de laatste pagina van elke editie staan extra informatiebronnen voor zelfstudie plus een tiental vragen die het gebruik tijdens een les vergemakkelijken.

  • Hoe weet ik dat de informatie in een Chemische Feitelijkheid correct is?

De informatie komt altijd tot stand in nauwe samenwerking met enkele onafhankelijke experts die ook nog eens de definitieve versie controleren op fouten. Echter wetenschappelijke inzichten kunnen in de loop der tijd door nieuwe onderzoekresultaten worden bijgesteld. Wij presenteren de wetenschappelijke consensus op het moment van verschijnen.

  • Mijn inloggegevens geven mij geen toegang tot de site.

In de nieuwe site logt u in met uw abonneenummer en achternaam! Het abonneenummer vindt u op de wikkel waarin de Chemische Feitelijkheden worden verstuurd. Voor KNCV-leden is het abonneenummer gelijk aan uw lidmaatschapsnummer. Als u uw abonneenummer kwijt bent, neem dan contact op met de abonnementenadministratie via 088-2266680 of stuur een mail met uw vraag naar: kncv@mijntijdschrift.com

  • Wat is het verschil tussen een particulier abonnement en een bedrijfsabonnement?

Bij een particulier abonnement logt u in met uw abonneenummer en achternaam. Met deze inloggegevens heeft slechts een persoon tegelijkertijd toegang tot het digitale archief. Maar een school bijvoorbeeld die wil dat alle leerlingen gebruik maken van het archief kan beter een bedrijfsabonnement nemen waarbij wij een of een range van IP-adressen openstellen zodat meerdere mensen tegelijkertijd toegang tot het archief hebben.

  • Mijn vraag staat hier niet bij.

Gebruik het contactformulier om uw vraag te stellen.

Bestellen

Een abonnement op hét naslagwerk over chemie en moleculaire wetenschap? Dat kan via MijnTijdschrift. Iedere editie behandelt nieuwe inzichten en ontwikkelingen rondom materialen, gezondheid, voeding, energie en milieu.

Losse nummers zijn vanaf € 9,95 te bestellen bij MijnTijdschrift. Kijk hier voor meer informatie.

Logo KNCV

De Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging is de beroepsvereniging van en voor mensen die werkzaam zijn of studeren in de chemie, life sciences en procestechnologie. De KNCV wil een schakel zijn tussen bedrijven en mensen. Zie voor meer info: www.kncv.nl.

Werken-in-de-chemie-logo-chf-bg

Grootste vacaturebank voor de Nederlandse chemie